top of page

Van bibliotheek naar strandterras

Bij koffiebar Your Coffee in Hilversum is een vide die ingericht was als bibliotheek. Deze ruimte oogde donker en er waren weinig zitplaatsen. Dit moest aantrekkelijker en lichter worden, zodat meer mensen hier gebruik van willen maken. We hebben ervoor gekozen om er een strandterras van te maken, zodat je het hele jaar door vrolijk wordt als je hier zit.

Op de achterwand is fotobehang geplakt dat de indruk geeft dat je zo het strand op kunt lopen. De muren en de vloer zijn behandeld met een speciale verftechniek van een Italiaans product waarmee je verschillende bijzondere effecten kunt bereiken. Daar waar nodig was is eerst een nieuwe stuclaag aangebracht. De vloer is afgewerkt met een Epoxy Coating, die hem voor horeca geschikt maakt.

We hebben nieuwe tafels laten maken en voor het strandgevoel is er gekozen voor witte stoelen. Langs de wanden werden houten banken met zitkussens op maat gemaakt.

Om het af te maken zijn er planten opgehangen aan de balken en de metalen hekken. Het resultaat is een compleet andere sfeer, veel meer licht en opvallend vaak kiezen gasten nu voor de vide. 

Wil je dit in het echt gaan bekijken: http://yourcoffeehilversum.nl.  Ze hebben heerlijke taarten, ontbijt, lunch, koffie en heel veel soorten thee. Alles wordt doorlopend vers gemaakt.

bottom of page