top of page

Boost Health Club in Naarden kreeg de mogelijkheid om uit te breiden naar een aangrenzend pand aan de straatzijde, waardoor de ruimte ongeveer 3 keer zo groot werd. Wij mochten een plan maken voor de invulling van deze ruimte en ook het proces van de verbouwing begeleiden.

Boost biedt een combinatie van fysieke training en business coaching, waardoor zij merendeels ondernemers als klant hebben. Hierdoor kom je als ondernemer snel met elkaar in contact en is de meerwaarde een gelijkgestemd netwerk.

We hebben gekozen om de verschillende ruimtes allemaal hun eigen sfeer te geven. Er zijn twee coaching kamers waar de sfeer vooral wordt bepaald door een grote fotowand. De ene kamer heeft een strandsfeer gekregen, waardoor je een gevoel van vrijheid ervaart als je daar in gesprek bent. 
De tweede kamer heeft een foto van een man op een bergtop die symbool staat voor wat je kunt bereiken als je de juist inspanning levert. 
De trainingsruimte is licht, waarbij we bewust niet alles glad hebben afgewerkt. Hierdoor is er een industriële zaal ontstaan met als blikvanger een prachtig door Jet Helsloot gemaakte en bewerkte foto die we op behang hebben laten printen op een formaat van bijna 5 bij 3 meter.
De loungeruimte verbindt de nieuwe trainingsruimte met de al bestaande trainingszaal. 


Twee stalen wanden met glas schermen deze ruimte af. 
Een mooie bar, een grote tafel en twee zitjes met fauteuils bieden hier de mogelijkheid om met andere ondernemers en sporters te netwerken of gewoon even te relaxen. Planten geven de ruimte een huiskamergevoel.

bottom of page