top of page

Testimonials

Francien en Elias, Vleuten

“We komen gewoon een keer kennismaken, en dan zien we wel.” Deze woorden van Marjon waren de inleiding van een heel bijzonder - en fijn - traject om van onze rommelzolder ouderslaapkamer te maken. Als oude bekenden zaten we te praten. Gewoon aan de eetkamertafel, terwijl de kindjes boven sliepen. Een mooi gesprek. Over het leven, over wie wij zijn en hoe we leven. Het was gezellig.

 

Een tweede afspraak volgde. En toen bleek het vakmanschap van Victor en Marjon. Want uit dat gezellige gesprek én een sluip-door-kruip-door bezoek aan die overvolle zolder hadden ze precies de essentie gehaald. Gevat én prachtig getekend waar het ons om ging. Een plek voor ons om volledig te ontspannen. Om ons terug te trekken, te landen en op te laden. 

 

Een kamer ingedeeld op een manier die we niet hadden kunnen bedenken. Met een link naar Marokkaans design waar we zo van houden. Een plek die klopt. 

Be Yourself Music, Gorinchem

Jullie hebben veel beter begrepen wie wij zijn (in de race met een bekende ontwerper) en daarom vertrouwen we jullie de opdracht toe voor onze nieuwe bedrijfsruimte.

Your Coffee, Hilversum

We zijn super blij met het resultaat. Nu we een strandterras hebben zit de vide altijd vol. 

Anabela & Jeroen, Hoofddorp

Ons nieuwe huis had geen achtertuin, wel aan de straatkant een saaie carpoort, een klein voortuintje en een dakterras. We zochten een sfeervol buiten en hadden daar ook wel wat losse ideeën voor. Na één bezoek en een gesprek met jullie, kregen we een ontwerp wat voor ons gelijk midden in de roos was. Onze ruwe ideeën in een praktisch uitvoerbaar plan, simpel, overzichtelijk en sfeervol samengevat. Geweldig!

Marieke, Baarn

Dank voor je hulp en ik ben blij dat we zo op één lijn zitten. Fijn dat je met me meedenkt en ik jou als klankbord kan gebruiken. En als klap op de vuurpijl het adres van je kapper, ik ben net heel goed geknipt.

Miriam, Laren

Heel leuk allemaal en jullie ontwerpen en Pinterest borden geven een goed beeld hoe mooi het kan worden. Strak en toch vriendelijk. Jullie voelen feilloos aan wat ik mooi vind. Nu krijg ik er heel veel zin in om eerder te beginnen dan ik dacht.

bottom of page